- Berichten
- 149
Afgelopen donderdag een varkensnek gehaald en vandaag was het zover, eerste keer pulled pork. Omdat een hele nek wat veel is voor ons heb ik een stuk van 1,1 kilo gesneden
en die gisterenavond voorbereid. Heb het wedstrijd recept van Noskos gebruikt.
Dit is hem:

Ingespoten en in de rub gezet, daarna in de folie en een nachtje in de koelkast:

Vannochtend was het zover, bbq klaar gemaakt voor indirect gebruik en een paar blokjes appelhout erbij gedaan:

Na 5 uur de glaze erop gedaan, ziet er al lekker uit, moet ik zeggen B-) :

Had hem nog een tijd ingepakt gehad, maar vergeten een foto te maken. Dit hem aan het einde:

Pulled pork:

Smaakte prima! Gaan we nog een keer doen.

en die gisterenavond voorbereid. Heb het wedstrijd recept van Noskos gebruikt.
Dit is hem:

Ingespoten en in de rub gezet, daarna in de folie en een nachtje in de koelkast:

Vannochtend was het zover, bbq klaar gemaakt voor indirect gebruik en een paar blokjes appelhout erbij gedaan:

Na 5 uur de glaze erop gedaan, ziet er al lekker uit, moet ik zeggen B-) :

Had hem nog een tijd ingepakt gehad, maar vergeten een foto te maken. Dit hem aan het einde:

Pulled pork:

Smaakte prima! Gaan we nog een keer doen.

