- Berichten
- 2.745
Gisteren uit eten geweest dat dan vandaag de bbq maar aan.
Deze keer een speklapje ( had ik zin in ) , kabeljauw haasje, groene asperges en aardappeltjes uit de airfryer
Had eerst speklapje gedaan dat die bijna klaar was die in de oven gedaan zodat die warm bleef.
Kabeljauw tomatentapenade erop ham er om heen en op de bbq tot ongeveer een kern van 60 graden.
Groene asperges beetje olie , zout en peper erop en voor ongeveer 5 ? 6 minuten op de bbq .
En smaakte het jazeker was weer goed gelukt. Dit was de laatste oefensessie op de WGA volgende keer weer op de kamado .
De foto?s zeggen genoeg.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Deze keer een speklapje ( had ik zin in ) , kabeljauw haasje, groene asperges en aardappeltjes uit de airfryer
Had eerst speklapje gedaan dat die bijna klaar was die in de oven gedaan zodat die warm bleef.
Kabeljauw tomatentapenade erop ham er om heen en op de bbq tot ongeveer een kern van 60 graden.
Groene asperges beetje olie , zout en peper erop en voor ongeveer 5 ? 6 minuten op de bbq .
En smaakte het jazeker was weer goed gelukt. Dit was de laatste oefensessie op de WGA volgende keer weer op de kamado .
De foto?s zeggen genoeg.













Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro