Kreeg na een lange tijd weer eens trek in spareribs en aangezien het weer perfect is om lekker met de Q te rommelen heb ik 4 slabs gekocht.
Ik heb de ribs een uur of 5 gemarineerd in een mix van hoisin saus, olijfolie, moksi kruiden en wat rubriek die ik nog bad staan voor een beetje pit.
Na 2 uur wil ik 3 ribs inpakken en 1 niet om te kijken of er nou veel verschil in smaak en sappigheid is.
Normaal doe ik dit trouwens alleen met de thermometer in de deksel. Vandaag heb ik eens de igrill mini op het rooster gelegd. Noem me na?ef maar tot mijn grote verbazing is er een verschil van zeker 25c. De igrill geeft 109 aan en de weber nog geen 90. Ik heb dus altijd veel te warm gerookt. Zou de deksel thermometer kapot zijn of Is dit bij jullie ook?
Ik heb de ribs een uur of 5 gemarineerd in een mix van hoisin saus, olijfolie, moksi kruiden en wat rubriek die ik nog bad staan voor een beetje pit.
Na 2 uur wil ik 3 ribs inpakken en 1 niet om te kijken of er nou veel verschil in smaak en sappigheid is.
Normaal doe ik dit trouwens alleen met de thermometer in de deksel. Vandaag heb ik eens de igrill mini op het rooster gelegd. Noem me na?ef maar tot mijn grote verbazing is er een verschil van zeker 25c. De igrill geeft 109 aan en de weber nog geen 90. Ik heb dus altijd veel te warm gerookt. Zou de deksel thermometer kapot zijn of Is dit bij jullie ook?