Gister na een bezoekje aan de Zegro met de buurman besloten dat we vandaag Iberico pp eten 
Vanochtend zijn de buurman en ik weer een co-productie gestart en rond 10 uur lag ons mooi stuk Iberico van 2kg op de WMS.
Dit is de 2e keer dat ik pp maak van procureur alleen nu Iberico. Procureur bevalt mij veeeeel beter dan schouder waar ik het de afgelopen jaren van heb gemaakt. Dus hopelijk is het met Iberico helemaal geweldig.
Wat wel opviel is dat get stuk Iberico veel stijver en harder is dan de gewoon procureur van de eerste keer. Hopelijk maakt dat de boel niet minder mals aan het eind.
Na 1 uur is de dome 110c en de kern 26c

Vanochtend zijn de buurman en ik weer een co-productie gestart en rond 10 uur lag ons mooi stuk Iberico van 2kg op de WMS.
Dit is de 2e keer dat ik pp maak van procureur alleen nu Iberico. Procureur bevalt mij veeeeel beter dan schouder waar ik het de afgelopen jaren van heb gemaakt. Dus hopelijk is het met Iberico helemaal geweldig.
Wat wel opviel is dat get stuk Iberico veel stijver en harder is dan de gewoon procureur van de eerste keer. Hopelijk maakt dat de boel niet minder mals aan het eind.

Na 1 uur is de dome 110c en de kern 26c