BasBQ
Beef en Steak

Vandaag Beenham

 
 

Gasburner

Kooltjesharker
Berichten
149
Vandaag een beenhammetje, eerst een rub gemixed en de beenham ermee ingesmeerd, toen in folie ingepakt en weer voor een paar uur in de koelkast gezet.







Vervolgens bqq aangestoken, tot een temperatuur van 160 graden en het hammetje erop gelegd, samen met een blokje appelhout.



Na 3 kwartier begonnen met insmeren met een mengsel van mosterd, honing en appelsap



En na ongeveer  1 uur en 3 kwartier was hij klaar, sausje van mosterd, honing en mayonaise erbij en smullen  :D



En dit was het einde van het paasweekend, op naar het volgende weekend  :p
 
Lekker hoor
 
lusten we, zeker niets meer over? ;)
 
Mooi stuk vlees, ziet er goed uit.
 
Kijk het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld, hier wordt ik blij van.
 
Beenham is zo lekker van de BBQ. Zeker met wat rook. Moet ik snel weer eens gaan maken. Bedankt voor het herinneren.
 
Terug
Bovenaan Onderaan