- Berichten
- 149
Vandaag een beenhammetje, eerst een rub gemixed en de beenham ermee ingesmeerd, toen in folie ingepakt en weer voor een paar uur in de koelkast gezet.



Vervolgens bqq aangestoken, tot een temperatuur van 160 graden en het hammetje erop gelegd, samen met een blokje appelhout.

Na 3 kwartier begonnen met insmeren met een mengsel van mosterd, honing en appelsap

En na ongeveer 1 uur en 3 kwartier was hij klaar, sausje van mosterd, honing en mayonaise erbij en smullen

En dit was het einde van het paasweekend, op naar het volgende weekend



Vervolgens bqq aangestoken, tot een temperatuur van 160 graden en het hammetje erop gelegd, samen met een blokje appelhout.

Na 3 kwartier begonnen met insmeren met een mengsel van mosterd, honing en appelsap

En na ongeveer 1 uur en 3 kwartier was hij klaar, sausje van mosterd, honing en mayonaise erbij en smullen


En dit was het einde van het paasweekend, op naar het volgende weekend
