- Berichten
- 406
...dus daar houden we ff rekening mee met de lunch:

Gewoon lekker simpel:
half om half gehakt...want het rundergehakt was op
Geheime kruiden erop...dat wil zeggen keukenkastje open en graaien maar, peper, zout, paprikapoeder, uienpoeder, knoflookpoeder... een haffel gedroogde kruiden volgens mij heb ik nog wat basilicumblaadjes van het plantje afgetrokken en mengen maar.
Ondertussen BBQ aangestoken.
Direct gebakken, flink kaas laten smelten, italiaans bol mee laten bakken, uitjtes (uit azijn met suiker mengsel), tomaatjes erop, meegegrilde champignons erop. H E E R L I J K!
...maar ik vorige keren heb ik er ergens iets pittigs aan toegevoegd (tabasco, of pepertjes of wat dan ook) en dat miste ik toch wel. Maakt het voor mij(!!!) helemaal af.
OW en natuurlijk een bietje mayo en curry


Gewoon lekker simpel:
half om half gehakt...want het rundergehakt was op
Geheime kruiden erop...dat wil zeggen keukenkastje open en graaien maar, peper, zout, paprikapoeder, uienpoeder, knoflookpoeder... een haffel gedroogde kruiden volgens mij heb ik nog wat basilicumblaadjes van het plantje afgetrokken en mengen maar.
Ondertussen BBQ aangestoken.
Direct gebakken, flink kaas laten smelten, italiaans bol mee laten bakken, uitjtes (uit azijn met suiker mengsel), tomaatjes erop, meegegrilde champignons erop. H E E R L I J K!
...maar ik vorige keren heb ik er ergens iets pittigs aan toegevoegd (tabasco, of pepertjes of wat dan ook) en dat miste ik toch wel. Maakt het voor mij(!!!) helemaal af.
OW en natuurlijk een bietje mayo en curry

