BasBQ
Beef en Steak

Van Weber naar kamado

barrymossel

Sprokkelaar
Berichten
36
Eten is leuk. Koken is leuk. BBQ-en is leuk. En verslavend... Met een Weber heb ik (vaak ook in combinatie met sous-vide) best aardige dingen op tafel kunnen zetten. Maar ik wil nu toch wel wat meer. Maar ja, een Kamado is niet goedkoop en de vrouw moest wel overtuigd worden.
Maar na op een mini smoker gerookte zalm te hebben gemaakt (en op de camping een buurman en zijn vrouw die lyrisch waren over z'n Kamado) is m'n vrouw gezwicht...
Vanmiddag de blauwe Grill Guru Large ophalen voor m'n verjaardag volgende week! Totally excited!
Komt uiteraard meteen een platesetter bij. Overige accessoires volgen de komende tijd (beter te verantwoorden aan zowel mezelf als moeders).

Ik ga me dus nog wat verder inlezen hier en heb al een heel stel mooie recepten van Noskos gezien. Zin in!
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom bij het genootschap
Volgende week zelfgemaakte hapjes uitdelen 👍🏻
 
PXL_20210819_170020269.MP.jpg
En hij staat. Nu even oefenen met de temperatuur en als oven gebruiken voor de aardappeltjes (en straks ernaast bavette en varkenshaas grillen).
 
Oe, kinky kleurtje! Veel plezier met je GG!
 
Terug
Bovenaan Onderaan