barrymossel
Sprokkelaar
- Berichten
- 36
Eten is leuk. Koken is leuk. BBQ-en is leuk. En verslavend... Met een Weber heb ik (vaak ook in combinatie met sous-vide) best aardige dingen op tafel kunnen zetten. Maar ik wil nu toch wel wat meer. Maar ja, een Kamado is niet goedkoop en de vrouw moest wel overtuigd worden.
Maar na op een mini smoker gerookte zalm te hebben gemaakt (en op de camping een buurman en zijn vrouw die lyrisch waren over z'n Kamado) is m'n vrouw gezwicht...
Vanmiddag de blauwe Grill Guru Large ophalen voor m'n verjaardag volgende week! Totally excited!
Komt uiteraard meteen een platesetter bij. Overige accessoires volgen de komende tijd (beter te verantwoorden aan zowel mezelf als moeders).
Ik ga me dus nog wat verder inlezen hier en heb al een heel stel mooie recepten van Noskos gezien. Zin in!
Maar na op een mini smoker gerookte zalm te hebben gemaakt (en op de camping een buurman en zijn vrouw die lyrisch waren over z'n Kamado) is m'n vrouw gezwicht...
Vanmiddag de blauwe Grill Guru Large ophalen voor m'n verjaardag volgende week! Totally excited!
Komt uiteraard meteen een platesetter bij. Overige accessoires volgen de komende tijd (beter te verantwoorden aan zowel mezelf als moeders).
Ik ga me dus nog wat verder inlezen hier en heb al een heel stel mooie recepten van Noskos gezien. Zin in!