- Berichten
- 362
Na de posts van Smide en SandyMan te hebben gelezen, begon het erg te kriebelen. Dat Zeeuws spek moest ik ook maar eens maken. Als recept heb ik de post van Sandyman gevolgd.
Ingrediënten:
1 kg buikspek
18 gr coloro zout
10 gr zoet paprikapoeder
5 gr bruine suiker
3 gr grof gevijzelde peper
3 gr uienpoeder
1 gr gemalen foelie
50 ml Ketjap Manis
Alle smaakmakers bij elkaar gedaan en het vlees ingesmeerd:
Alles in een vacuümzak gedaan (alle schalen ook leeggeschraapt) en gevacumeerd.
Nu wachten tot volgende week zaterdag....
Ingrediënten:
1 kg buikspek
18 gr coloro zout
10 gr zoet paprikapoeder
5 gr bruine suiker
3 gr grof gevijzelde peper
3 gr uienpoeder
1 gr gemalen foelie
50 ml Ketjap Manis
Alle smaakmakers bij elkaar gedaan en het vlees ingesmeerd:
Alles in een vacuümzak gedaan (alle schalen ook leeggeschraapt) en gevacumeerd.
Nu wachten tot volgende week zaterdag....