Ben dus van plan een kamado te gaan kopen (15 inch model).. maar vroeg me het volgende af.
Ik heb nu dus een Weber 47. Als ik voor een gezelschap grill, heb ik vaak twee zones, één voor direct grillen, en één deel waar het langzaam kan afgaren, of waar ik flatbread op maak.
Je hebt diverse gerechten die je ook eerst moet dichtschroeien, waarna je het indirect afgaart. Maar hoe doe je dat met een kamado?? Want daar heb je maar één zone.. Of ga je schakelen mbv de roosters? Dat heeft toch z'n tijd nodig..
Ik heb nu dus een Weber 47. Als ik voor een gezelschap grill, heb ik vaak twee zones, één voor direct grillen, en één deel waar het langzaam kan afgaren, of waar ik flatbread op maak.
Je hebt diverse gerechten die je ook eerst moet dichtschroeien, waarna je het indirect afgaart. Maar hoe doe je dat met een kamado?? Want daar heb je maar één zone.. Of ga je schakelen mbv de roosters? Dat heeft toch z'n tijd nodig..