Fred Kans
Sprokkelaar
- Berichten
- 33
Van Boodschappenlijstje tot Bord...
Vrijdag het krijtbord/boodschappenlijstje gemaakt, zaterdag deze spulletjes gekocht.
En zaterdag het vlees bewerkt/gemarineerd, het buikspek dus lekker gerubd.
Daarna mocht het vlees een nachtje overnachten in de koelkast.
Zondag rond 12 uur de Grizzly kamadoo op 120 ° gebracht en daarna een Chunck appelhout toegevoegd,
Het buikspek nog een klein beetje extra rub gegeven, en het spek gecommandeerd om plaats te nemen op het warme rooster.
Me daarna beziggehouden met diverse pepertjes, uitjes, gember en rucola om alles na een paar uurtjes op de bordjes te mogen "tentoonstellen" voordat het gerookte stukje buikspek in 2 andere "buikjes" verdween.
Al met al het buikje lekker rond gegeten.......
Vrijdag het krijtbord/boodschappenlijstje gemaakt, zaterdag deze spulletjes gekocht.
En zaterdag het vlees bewerkt/gemarineerd, het buikspek dus lekker gerubd.
Daarna mocht het vlees een nachtje overnachten in de koelkast.
Zondag rond 12 uur de Grizzly kamadoo op 120 ° gebracht en daarna een Chunck appelhout toegevoegd,
Het buikspek nog een klein beetje extra rub gegeven, en het spek gecommandeerd om plaats te nemen op het warme rooster.
Me daarna beziggehouden met diverse pepertjes, uitjes, gember en rucola om alles na een paar uurtjes op de bordjes te mogen "tentoonstellen" voordat het gerookte stukje buikspek in 2 andere "buikjes" verdween.
Al met al het buikje lekker rond gegeten.......
Laatst bewerkt: