- Berichten
- 213
Nou ook hier is de vakantie weer ten einde
en gaat de job weer beginnen.
Maar daar lul ik hier niet te veel over natuurlijk, wel over BBQ.
Tijdens de vakantie natuurlijk vaak de Q aangehad.
Vaak voor het gewone speklapje en worstje (ook lekker natuurlijk) en soms voor wat uitgebreider.
Hier wat foto's
Mijn stookplekkie
Beercan burgers
Siiffburgers. Heerlijk
Beercan chicken
Ribbetjes
Tussendoor nog een workshop ribs bij Beef & steak gevolgt, gegeven door Harry Havinga.
Was erg leuk.
Tussen door nog buikspek gedaan, gevulde champingons met bacon en het nectarine dessert van Noskos alleen vergeten foto's te maken
En als afsluiter voor het eerst Pulled Pork gemaakt, maar die zet ik nog in een apart draadtje

Maar daar lul ik hier niet te veel over natuurlijk, wel over BBQ.
Tijdens de vakantie natuurlijk vaak de Q aangehad.
Vaak voor het gewone speklapje en worstje (ook lekker natuurlijk) en soms voor wat uitgebreider.
Hier wat foto's
Mijn stookplekkie


Beercan burgers


Siiffburgers. Heerlijk


Beercan chicken


Ribbetjes


Tussendoor nog een workshop ribs bij Beef & steak gevolgt, gegeven door Harry Havinga.
Was erg leuk.




Tussen door nog buikspek gedaan, gevulde champingons met bacon en het nectarine dessert van Noskos alleen vergeten foto's te maken
En als afsluiter voor het eerst Pulled Pork gemaakt, maar die zet ik nog in een apart draadtje
