- Berichten
- 5.635
Dit recept van de spiesen komt uit het zwarte weber BBQ boek Chicken.
Erbij een zeer verrassend lekkere Bulgur salade (Bulgur is de Turkse variant van Couscous, maar dan lekkerder)
Bulgur gemaakt met een sterke kippenbouillon ipv. kokend water. Voor de bulgursalade de afgekoelde gare bulgur gemengd met komkommer, groene olijven, paar fijngesneden verse muntblaadjes, vers gehakte Peterselie, wat blokjes Feta, fijngesneden gele paprika, trostomaten in stukjes, vers geperste citroensap en 2 lenteuitjes in ringetjes
De kipspiesen (Dijenvlees) met Paprika-Walnootsaus hebben we al vaker gemaakt, maar met de Bulgursalade erbij is het helemaal een topper.
Erbij een zeer verrassend lekkere Bulgur salade (Bulgur is de Turkse variant van Couscous, maar dan lekkerder)
Bulgur gemaakt met een sterke kippenbouillon ipv. kokend water. Voor de bulgursalade de afgekoelde gare bulgur gemengd met komkommer, groene olijven, paar fijngesneden verse muntblaadjes, vers gehakte Peterselie, wat blokjes Feta, fijngesneden gele paprika, trostomaten in stukjes, vers geperste citroensap en 2 lenteuitjes in ringetjes
De kipspiesen (Dijenvlees) met Paprika-Walnootsaus hebben we al vaker gemaakt, maar met de Bulgursalade erbij is het helemaal een topper.










