- Berichten
- 297
Vrienden!
Wat is er leuker dan eind oktober de bbq aansteken? Ik zou het niet weten......
Allereerst Tarkan over Spotify, afgewisseld met Baris Manco en zijn epische Arkadasim Essek over Youtube.
Runder- lamsgehakt met geweldige adana-kruidenmix, humus van Rafika met een halve theelepel pittig gepookte paprikapoeder en sumak, ingemaakte ui, yoghurt-sumak-peterselie dressing, gegrilde pepers (eerst blakeren, dan doorwarmen) en tomaat (welke met een honing vinaigrette afgelakt nóg lekkerder worden en natuurlijk een turks brood. Die laatste was dan gewoon gekocht. Had al maisbroodjes gebakken bij het ontbijt. Die prikkel was dus al bevredigd.
Wil ik jullie een paar foto's niet onthouden.
Wat is er leuker dan eind oktober de bbq aansteken? Ik zou het niet weten......
Allereerst Tarkan over Spotify, afgewisseld met Baris Manco en zijn epische Arkadasim Essek over Youtube.
Runder- lamsgehakt met geweldige adana-kruidenmix, humus van Rafika met een halve theelepel pittig gepookte paprikapoeder en sumak, ingemaakte ui, yoghurt-sumak-peterselie dressing, gegrilde pepers (eerst blakeren, dan doorwarmen) en tomaat (welke met een honing vinaigrette afgelakt nóg lekkerder worden en natuurlijk een turks brood. Die laatste was dan gewoon gekocht. Had al maisbroodjes gebakken bij het ontbijt. Die prikkel was dus al bevredigd.
Wil ik jullie een paar foto's niet onthouden.
Laatst bewerkt: