BasBQ
Beef en Steak

Tuingerookte zalm naar recept van Henk Savelberg

Lorenzo

Sprokkelaar
Berichten
48
AA625E1B-A46B-468A-B550-867C9D673147_zpsqlvv9vdg.jpg

10540C01-1CB4-49D9-803B-120114E802B6_zpsd2pitx2x.jpg

0CD741C1-D1B8-441A-9B92-65641F41BC3A_zpszxiwhq0d.jpg

BBBAF368-CF52-40D9-967A-7B3D3A9B7F8A_zpsqpd0ltej.jpg

B0DC1E7C-12D3-4647-9530-C681D5E6905C_zps5qhpcgfl.jpg

5347EECB-9A87-4479-91DB-F2A4FCF73376_zpsow9u7fpv.jpg

E064ABEE-06B9-4C6B-83F6-FE01E921CD7A_zpsamlmtrfd.jpg

F16D39F0-828C-4EF4-B109-06618994AD6D_zpsomhgb5n6.jpg

2834D0C8-6269-4BB9-B3A0-AE12957C6B46_zps2e0ajygn.jpg
 
Erg mooie plakjes zalm, ik vraag me af hoe ze smaken. Hoe heb je je zalm gerookt in dit warme weer?
 
met een paar ijsblokken (die normaal bij je vlees zitten) heb ik de temp op 17 graden gehouden in de dome.
 
Terug
Bovenaan Onderaan