Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
helaas heb ik geen verslag kunnen maken van deze smoker.
maar we zitten in de eind fase, en afwerking.
nu we weer foto's kunnen plaatsen wil ik dit toch met jullie delen en zal ik het eind resultaat ook laten zien.
wat geweldig goed ging eerst opgestookt naar 180 graden binnen 30 min.
toen heb ik hem laten afzakken naar 150 graden, wat prima te sturen was door het sluiten van de kleppen.
flink apparaat zeg! heb je m ook al getest met een wat langere run? ben wel benieuwd hoeveel brandstof hij nodig heeft om op temperatuur te blijven voor langere tijd.
ben zelf een reverse flow die de helft zo groot is aan het bouwen en ben er een beetje bang voor dat het een kolen/hout vreter gaat worden :|
( luc ) ik ga eerst nog de roosters erin maken dan pas ga ik er een lange run mee maken.
maar ik zal het gaan plaatsen als het zover is.
ik heb nog een smoker hier in het topic staan ook zelf gebouwd, daar heb ik een run opgemaakt met een speenvarken van 15 kilo
11,5 uur mee bezig geweest en daar heb ik 3 zakken hout voor gebruikt.
omdat foutjes toch worden afgestraft later.
heb ik de linker handgreep toch maar onder handen genomen.
aangezien deze met een druppel lock-tide vast zat heb ik deze eerst even verhit zodat de boel weer los kwam.
vervolgens de waterpas erop en het gat een beetje ruimer gemaakt naar beneden.
om dat kleine kiertje weg te werken heb ik een weitje eronder geplaatst.
en de ander 3 ook maar verhit zodat het toch weer een geheel wordt.
en zo ziet het resultaat er dan uit.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.