- Berichten
- 7.306
Hej hej BBQ-v?nner!
Voor de maandelijkse fotowedstrijd maakte ik een heel lekker gerechtje:
Trio av vild p? Svenskt vis - Fil? av hjort, hare och vildsvin med beech svamp- och r?dvinss?s samt bakad potatis med gr?ddfil och persilja.

Ofwel Trio van wild op Zweedse wijze - Biefstukjes van hert, haas en wildzwijn met beukenzwam- en rode wijn saus met gepofte aardappel met room en peterselie.
Daar gaan we!
Voor de saus:



Aardappeltjes poffen terwijl mijn grillrooster lekker doorwarmt:

De prachtige stukjes wild van de Sl?gr?

Daar komt de verrassing... op Zweedse wijze, met fijne rook van dennenaaldjes:

Rook deed z'n werk:



Dus konden we even later het mooie bordje opmaken... lunch voor twee!

Smaklig m?ltid!
Voor de maandelijkse fotowedstrijd maakte ik een heel lekker gerechtje:
Trio av vild p? Svenskt vis - Fil? av hjort, hare och vildsvin med beech svamp- och r?dvinss?s samt bakad potatis med gr?ddfil och persilja.

Ofwel Trio van wild op Zweedse wijze - Biefstukjes van hert, haas en wildzwijn met beukenzwam- en rode wijn saus met gepofte aardappel met room en peterselie.
Daar gaan we!
Voor de saus:



Aardappeltjes poffen terwijl mijn grillrooster lekker doorwarmt:

De prachtige stukjes wild van de Sl?gr?


Daar komt de verrassing... op Zweedse wijze, met fijne rook van dennenaaldjes:

Rook deed z'n werk:



Dus konden we even later het mooie bordje opmaken... lunch voor twee!

Smaklig m?ltid!
