- Berichten
- 162
Confessie... Ik heb nog nooit een briket gemaakt. Dus ook nog nooit de klassieke burnt ends. Wel de frikandellen gimmick en die van buikspek gaat er ook vast nog eens van komen. En toen kwam ik het recept tegen van burnt ends van tri tip via bbq-helden.nl. Meteen getriggerd, dus meteen op het menu gezet. Gister gemaakt, poeh lekker man! Vlees wel ietwat droog, maar door de saus en diepe bbq smaak helemaal oke. Tikkeltje veel ook wel, dus wat los gesnackt, een bordje over de schutting naar de buurman en vandaag nog wat in de oven opwarmen. Als side nog wat pompoen gegrilld.
Binnenkort toch maar eens aan die brisket beginnen...
Ennnnn de foto's!
Deze IKEA braadslede helemaal ready to go. Blijkt niet op mijn bbq te passen... Dus geswitcht naar een grote overschaal...
Binnenkort toch maar eens aan die brisket beginnen...
Ennnnn de foto's!
Deze IKEA braadslede helemaal ready to go. Blijkt niet op mijn bbq te passen... Dus geswitcht naar een grote overschaal...