BasBQ
Beef en Steak

Tri-tip brisketstijl en gerookte kip

 
 
 

Kevintuyp

Stoker
Berichten
428
Gisteravond begonnen met de tri tip voorbereiden en in eigen gemaakt koffie rubje te zetten. En de pekel gemaakt voor de kipfilet.
Vanochtend de kettle Joe opgestart en een paar blokjes rook hout toegevoegd (beuken en whiskey) en toen mocht het vlees erop. Na 2,5 uur tri-tip ingepakt en gewacht op de 94 graden. Toen foliebootje gemaakt en de bark weer droog laten worden. Tri-tip eraf en toen houtskool bijgevuld en appelhout erop en toen de kipfilet.
Gewacht op 63graden en toen 14 minuten later (noskos ze recept) eraf gehaald en ze zien er top uit! Morgen salade in elkaar draaien 😎😎😎 plaatje erbij

714DD0CC-AAA7-43D0-AB6F-D7F15E6EDD2E.jpeg


B0B21808-1FC0-4A55-A599-DB5C439BCF01.jpeg


D6753828-DE9D-4374-AB70-5EC39F8D9295.jpeg


BCDD3A74-167B-435D-A7C8-5F312794056C.jpeg


C68319CC-947C-4DF6-BB26-6407794C331C.jpeg


36EDD756-5BF4-4C1C-B5F7-862937936B64.jpeg


2836FD84-8E6A-47A9-B56F-8A9E17EF8292.jpeg


B7429F2B-5C35-48BE-92F5-99A2509F6A14.jpeg


AD1E6E51-6135-4DEF-A456-F33675E53E4D.jpeg
 
Lekker bezig geweest.
Ziet er goed uit
 
Mooie rookring. Was de Tri-tip naar wens? Ziet er bijna uit als pulled beef.
 
Mooi werk. Het lijkt of de tri tip uit elkaar viel, of viel het mee?
 
Nou ik had een beetje een bot mes gepakt want ik dacht dat gaat wel. Dus ziet er erger uit als dat het was haha. Maar wel ff te gaar ja
 
Terug
Bovenaan Onderaan