- Berichten
- 539
Gisteravond begonnen met de tri tip voorbereiden en in eigen gemaakt koffie rubje te zetten. En de pekel gemaakt voor de kipfilet.
Vanochtend de kettle Joe opgestart en een paar blokjes rook hout toegevoegd (beuken en whiskey) en toen mocht het vlees erop. Na 2,5 uur tri-tip ingepakt en gewacht op de 94 graden. Toen foliebootje gemaakt en de bark weer droog laten worden. Tri-tip eraf en toen houtskool bijgevuld en appelhout erop en toen de kipfilet.
Gewacht op 63graden en toen 14 minuten later (noskos ze recept) eraf gehaald en ze zien er top uit! Morgen salade in elkaar draaien

plaatje erbij
Vanochtend de kettle Joe opgestart en een paar blokjes rook hout toegevoegd (beuken en whiskey) en toen mocht het vlees erop. Na 2,5 uur tri-tip ingepakt en gewacht op de 94 graden. Toen foliebootje gemaakt en de bark weer droog laten worden. Tri-tip eraf en toen houtskool bijgevuld en appelhout erop en toen de kipfilet.
Gewacht op 63graden en toen 14 minuten later (noskos ze recept) eraf gehaald en ze zien er top uit! Morgen salade in elkaar draaien


