- Berichten
- 1.148
Ik heb gisteren een halve kilo gehakt gekocht en doordat je vandaag de dag gezegend mag zijn om meer tijd gezond in huis door te brengen, ben ik maar eens lekker een burgetje gaan bedenken met van alles wat er nog in de koelkast staat/stond.
Gehakt in een kom, spullen kleinsnijden in in de kom mikken maar.
Stuk paprika, champignon, ui, knoflook, augurk en een eitje erbij plus paneermeel.
Nog wat kruiden (peper zout paprikapoeder knoflook en cayennepeper)
Lekker mixen en even wegen. 500gram was ineens 720gram geworden.
6burgertjes van 120gram ongeveer gemaakt. Daarover nog Mexicaanse kruiden en de koelkast in.
Wordt vervolgd (nou al zin in)
Traeger ondertussen uitgezogen (vuurpot) en lekschaal voorzien van vers stukje kwaliteitsfolie (past in 1 keer over de vangschaal).
ben er klaar voor, ben er klaar voor etc.
Gezonde dag gewenst allemaal.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Nog ff
Op 160 graden tot een kern van 59/60
Gehakt in een kom, spullen kleinsnijden in in de kom mikken maar.
Stuk paprika, champignon, ui, knoflook, augurk en een eitje erbij plus paneermeel.
Nog wat kruiden (peper zout paprikapoeder knoflook en cayennepeper)
Lekker mixen en even wegen. 500gram was ineens 720gram geworden.
6burgertjes van 120gram ongeveer gemaakt. Daarover nog Mexicaanse kruiden en de koelkast in.
Wordt vervolgd (nou al zin in)
Traeger ondertussen uitgezogen (vuurpot) en lekschaal voorzien van vers stukje kwaliteitsfolie (past in 1 keer over de vangschaal).
ben er klaar voor, ben er klaar voor etc.
Gezonde dag gewenst allemaal.


Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk



Nog ff


Op 160 graden tot een kern van 59/60