- Berichten
- 2.982
In de vriezer lag nog een kalfsribeye van 1,3 kg te wachten, mooi om mijn nieuwe kamado te testen.
Na ontdooien, 24 uur in de chimchurri.
De kj2 naar 130 graden gebracht en 2 uur indirect laten garen tot kern 48 graden.
Ondertussen een saus gemaakt met paddestoelen, monchou, vers gemaakte pesto en sugersnaps.
Bij de 48 graden de kamado opgestookt voor even een korte sear.
Daarna laten rusten onder aluminiumfolie tot een kerntemperatuur van 54 graden.
Om de een of andere wazige reden zijn de foto's van op de kamado van mijn telefoon verdwenen, maar het eindresultaat gelukkig niet.
Perfect.... Echt super lekker
Na ontdooien, 24 uur in de chimchurri.
De kj2 naar 130 graden gebracht en 2 uur indirect laten garen tot kern 48 graden.
Ondertussen een saus gemaakt met paddestoelen, monchou, vers gemaakte pesto en sugersnaps.
Bij de 48 graden de kamado opgestookt voor even een korte sear.
Daarna laten rusten onder aluminiumfolie tot een kerntemperatuur van 54 graden.
Om de een of andere wazige reden zijn de foto's van op de kamado van mijn telefoon verdwenen, maar het eindresultaat gelukkig niet.
Perfect.... Echt super lekker




