BasBQ
Beef en Steak

Tournedos, simpel maar lekker

Rox92

Kooltjesharker
Berichten
100
Na mijn vorige avontuur met spare ribs werd het tijd voor een snellere bereiding. Dus dit keer een tournedos van de bbq met de reverse sear methode. Ik ben een simpele man, dus zout en peper is voldoende.

Wel was het zoeken naar welke kerntemperatuur ik zou moeten aanhouden. Sommige websites zeiden 60 andere 50.... Dus 52 aangehouden. Achteraf iets te gaar maar alsnog erg lekker !

IMG-20230803-WA0014.jpeg


IMG_20230803_170314.jpg

IMG_20230803_172228.jpg

IMG_20230803_172923__01.jpg

IMG_20230803_173630.jpg
 
Ziet er perfect uit in mijn ogen 😋
 
Voor mij persoonlijk mocht het nog wat meer warmte gezien hebben maar de meesten hier zullen daar een andere mening over hebben. Op naar het volgende (y)
 
Dat ziet er erg lekker uit!
Had ik ook wel op gegeten hoor.

Hier gaat het eraf bij 50 graden, dan schiet het nog door naar 52 en is hij voor ons perfect.

Bij low en slow gaat hij eraf bij 46 en dan na kort rusten even snel afgrillen.
 
Dat ziet er erg lekker uit!
Had ik ook wel op gegeten hoor.

Hier gaat het eraf bij 50 graden, dan schiet het nog door naar 52 en is hij voor ons perfect.

Bij low en slow gaat hij eraf bij 46 en dan na kort rusten even snel afgrillen.
Thanks voor de tips! Ga ik ook even uitproberen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan