- Berichten
- 246
Gisteren was het eindelijk weer eens lekker zonnig weer. Ik had nog een mooi stuk procureur van 500gram in de vriezer liggen om tootsie pork steak van te maken.
Ik heb het recept van noskos gebruikt voor de pork steak en als bijgerecht in kolen geroosterde zoete aardappel welke erbij stond. Echt een aanrader deze was echt heerlijk!
In plaats van Chipotle in adabo heb ik Chipotle tabasco gebruikt aangezien ik die nog had staan.
Pas naar vuur en rook geweest en daar een grill expender meegenomen. Deze kwam nu mooi van pas om iets meer afstand tot de kolen te creëren bij het direct grillen.
De steak was deze keer al na slechts 2 uur 85 graden. Volgende keer dus wat later op de BBQ.
P.s. tevens nog wat garnalen erbij gemaakt in knoflookboter
Verstuurd vanaf mijn RMX2202 met Tapatalk
Ik heb het recept van noskos gebruikt voor de pork steak en als bijgerecht in kolen geroosterde zoete aardappel welke erbij stond. Echt een aanrader deze was echt heerlijk!
In plaats van Chipotle in adabo heb ik Chipotle tabasco gebruikt aangezien ik die nog had staan.
Pas naar vuur en rook geweest en daar een grill expender meegenomen. Deze kwam nu mooi van pas om iets meer afstand tot de kolen te creëren bij het direct grillen.
De steak was deze keer al na slechts 2 uur 85 graden. Volgende keer dus wat later op de BBQ.
P.s. tevens nog wat garnalen erbij gemaakt in knoflookboter




Verstuurd vanaf mijn RMX2202 met Tapatalk