- Berichten
- 209
Vandaag aan de gang met een lekker stukje vis. We serveren er een goed gevulde foccacia bij.
Uiteindelijk leek de foccacia meer op een chicago style pizza
Nadat de foccacia klaar was even de kolen verslepen en het stukje tonijn erop.
Even kort grillen aan beide kanten.
En smullen maar
Was weer een lekker maaltje, de tonijn was heerlijk. De foccacia had iets langer mogen blijven liggen. Het deeg was op sommige plekken nogal nat. Misschien teveel nattigheid erop gedaan? Binnenkort nog maar eens eentje maken want hij was wel erg lekker.
Uiteindelijk leek de foccacia meer op een chicago style pizza

Nadat de foccacia klaar was even de kolen verslepen en het stukje tonijn erop.
Even kort grillen aan beide kanten.
En smullen maar
Was weer een lekker maaltje, de tonijn was heerlijk. De foccacia had iets langer mogen blijven liggen. Het deeg was op sommige plekken nogal nat. Misschien teveel nattigheid erop gedaan? Binnenkort nog maar eens eentje maken want hij was wel erg lekker.