Beef en Steak

Tomorrow, hammer time🎵

Wauw. Zeer indrukwekkend.
Heel gaaf

Top gedaan
Dank voor het delen
 
Dat ziet er fraai uit 👍🏼
 
Mooi project en ziet er goed uit op’t bord.
Succes alvast met je volgende gepeperde run 😉
 
Voor mij eigenlijk alleen peper en zout of een beefrub maar geen saus... ziet er geweldig mooi uit die schenkel. Prachtig gezicht dat bot recht omhoog!
 
Ziet er top uit. Mooi recept die ook hier op het todo lijstje komt.
Voor hoeveel personen is dit eigenlijk?
 
Wauw! Wat een stuk vlees! Bijzonder om te zien hoeveel er uiteindelijk van over blijft. Leuk zo'n project, top gedaan!
 
Ik heb even op het www gekeken en is dit een soort schweinshackse maar dan van rund?
 
Wat een mooi project. Ziet er ruig uit metndie knook. Hoemheegt het gesmaakt?
 
Indrukwekkend dit recept! Mooie run ook hoor, zal wel lekker gesmaakt hebben! 🔥 (y)
 
Voor mij eigenlijk alleen peper en zout of een beefrub maar geen saus... ziet er geweldig mooi uit die schenkel. Prachtig gezicht dat bot recht omhoog!
Ik doorgaans ook niet, nu weer ik waarom…
 
Ik heb even op het www gekeken en is dit een soort schweinshackse maar dan van rund?
“De Angus beef hammer wordt gesneden van de achterschenkel van de Ierse Angus runderen.”
 
Ziet er top uit. Mooi recept die ook hier op het todo lijstje komt.
Voor hoeveel personen is dit eigenlijk?
Best wel wat verlies. Was een hammer van 4 kg, schat bot kleine kilo en zo’n 30% verlies. Dus hou je circa 2 kg over. 8 hongerige mannen?
 
Mooie reportage van een uniek stuk vlees. Bedankt voor het delen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan