BasBQ
Beef en Steak

Tomahawk

KuiJo

Tondelzoeker
Berichten
4
Het eerste echte 'project' op de nieuwe Grizzly.
Op verzoek van neefje is het een tomahawk steak geworden. Na en inspiratie zoekronde op dit forum, besloten om alleen zout er op te doen en indien het nodig zou zijn na de tijd nog peper toevoegen. Als extra chimichurry erbij.

Eerst tot ongeveer 49 graden en daarna nog even aanbakken, en laten rusten.

Toen de grizzly heet (nog 180-200) was nog even wat groene asperges op de grill en wat kip sate. Ook de wat hogere temp moesten we even uit proberen.

We hebben heerlijk gegeten. En voor een eerste echt project zeer geslaagd

IMG_20210509_180139747_HDR.jpg


IMG-20210509-WA0013.jpg


IMG-20210509-WA0014.jpg


IMG-20210509-WA0015.jpg
 
Ziet er goed uit, zal zeker gesmaakt hebben.

Gefeliciteerd ook met je Grizzly (was nog mooi wit op de foto, maar dat zal inmiddels wel anders zijn).
 
ziet er prima uit
geloof graag dat het gesmaakt heeft
 
Ziet er heerlijk uit
 
Ziet er goed uit, zal zeker gesmaakt hebben.

Gefeliciteerd ook met je Grizzly (was nog mooi wit op de foto, maar dat zal inmiddels wel anders zijn).
Ik wilde precies hetzelfde zeggen
 
ziet er goed uit! daar kan je wel mee aan komen zetten (y)
 
Kan al tellen als eerste project, en wat een prachtig stuk vlees. Tomahawk deden we eerst met enkel peper en zout (want heeft idd niet meer nodig) maar ondertussen vaak met rubs, kan dit zeker hebben!
 
Mooi project geworden, zo gesmaakt hebben
 
Zal zeker gesmaakt hebben. Vind het altijd een heerlijk stuk vlees.
 
Terug
Bovenaan Onderaan