Hoi allemaal,
Ik heb vandaag 2 tomahawk steaks van 1 KG per stuk en 2 tot 2,5 cm dik gekregen van mijn schoonvader met de vraag of ik die voor morgen wilden maken haha.
Ik weet dat het eerst indirect moet en daarna direct.
Heeft iemand misschien temperaturen om aan te houden en de tijden die ik ongeveer moet aanhouden.
Ik wilde niet veel anders erop doen dan peper en zout. Of heeft iemand daar nog andere gedachtes over?
Alvast bedankt
Ik heb vandaag 2 tomahawk steaks van 1 KG per stuk en 2 tot 2,5 cm dik gekregen van mijn schoonvader met de vraag of ik die voor morgen wilden maken haha.
Ik weet dat het eerst indirect moet en daarna direct.
Heeft iemand misschien temperaturen om aan te houden en de tijden die ik ongeveer moet aanhouden.
Ik wilde niet veel anders erop doen dan peper en zout. Of heeft iemand daar nog andere gedachtes over?
Alvast bedankt
