Beste mede-qers,
Lekker BBQen in de winter, gewoon omdat het kan en erg lekker is.
In de Makro liep ik tegen onderstaande stukje vlees aan.
het vetrandje een mooie ruit gemaakt zo dat die bij het af grillen een beetje knapperig word en zoveel mogelijk smaak afgeeft
Uiteraard geen tomahawk rund dus een andere kerntemperatuur en rub gebruikt.
Als rub een Amerikaanse gril variant gemaakt.
Als kern heb ik 55c aangehouden en erna even voorzichtig af grillen.
Grappige natuurlijk dat de benaming Tomahawk is maar je eigenlijk gewoon ribkarbonades aan het klaarmaken bent
Hieronder het resultaat, prima stukje vlees en sappiger dan een losse ribkarbonade, proberen dus
Lekker BBQen in de winter, gewoon omdat het kan en erg lekker is.
In de Makro liep ik tegen onderstaande stukje vlees aan.
het vetrandje een mooie ruit gemaakt zo dat die bij het af grillen een beetje knapperig word en zoveel mogelijk smaak afgeeft
Uiteraard geen tomahawk rund dus een andere kerntemperatuur en rub gebruikt.
Als rub een Amerikaanse gril variant gemaakt.
Als kern heb ik 55c aangehouden en erna even voorzichtig af grillen.
Grappige natuurlijk dat de benaming Tomahawk is maar je eigenlijk gewoon ribkarbonades aan het klaarmaken bent

Hieronder het resultaat, prima stukje vlees en sappiger dan een losse ribkarbonade, proberen dus