BasBQ
Beef en Steak

Tomahawk (tomapork)

 
 
 

Smokingwood

Pitmaster
Berichten
742
Vandaag 2 tomahawk van het Duroc varken van De Heyde Hoeve.

Eerst een paar uur in de brine en dan in de rub. Kooltjes staan voor te gloeien.

DEDBEAE5-71AE-4C8A-928B-B5EA48A3DB5A.jpeg


93C9CD84-61D7-430E-A49C-AC8D2755648A.jpeg


533D8E09-1A76-4086-984C-63CF0A70C160.jpeg

Daar gaan ze, op naar de 60 graden kern.

63780810-448E-4EE4-8091-0D825F0C7F42.jpeg

Kern 60 graden, even de que ombouwen naar direct voor de reverse sear.

F5DE87AA-F723-4973-A827-357EA7278088.jpeg

En direct boven de kooltjes
3AAACAD1-4AF0-49AE-AD3F-3A72ECDE5F4E.jpeg


73212397-E742-40B3-A4D4-E216AD79E012.jpeg

En op het bord, prima garing en waren heerlijk!
 
Laatst bewerkt:
Mooie stukken vlees zeg. Dat moet smullen geweest zijn
 
Zo, dat zou ik graag op mijn bord terugvinden!
Fijne plaatjes ;)
 
Heel mooi stuk varkensvlees. Daar zou ik heel gelukkig van worden.
 
Ziet er goed uit, zal lekker gesmaakt hebben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan