BasBQ
Beef en Steak

Tomahawk met caprese

Revers88

Pitmaster
 
 
 
Berichten
642
Vandaag langs de Hanos geweest en zag deze mooie tomahawk liggen. Dat gaan we eten.

Het vlees heeft niks nodig omdat het van zichzelf al zo heerlijk is. Dus reversed sear bereidt met wat whiskey rookhout en bij het serveren enkel peper en zout. Altijd even een compromis over de gaarheid, omdat ik van rare hou en mijn vriendin van medium. Maar hij was heerlijk zacht en mals 😋Naast het vlees een caprese gemaakt en dat was ook lekker simpel, maar ozo lekker. Wat hebben wij heerlijk gegeten!

ED01CF94-DBD1-4802-A34F-387F2F889069.jpeg
7E09E173-EF83-4841-8C37-2B4F23ADF112.jpeg
ED65ED45-606D-430B-8188-7D04914BAD52.jpeg
CA503CC2-E333-44C7-B36F-CC3EBC241128.jpeg

A4D7C837-3273-44CA-AB6A-500921C3AC9E.jpeg
EEF06B66-A24E-4EA5-BD1B-79B9E5AB01C2.jpeg
 

@rno

BBQ Junkie
 
 
 
 
Berichten
5.103
Die ziet er mooi uit
Hoe vond je vriendin het?

Dat verschil in gaarheid is hier, helaas, ook.
Kan voor m’n vriendin beter naar de schoenmaker gaan dan naar de slager 😱. Daarom ook vaak 2 stukken vlees.
 

Revers88

Pitmaster
 
 
 
Berichten
642
Die ziet er mooi uit
Hoe vond je vriendin het?

Dat verschil in gaarheid is hier, helaas, ook.
Kan voor m’n vriendin beter naar de schoenmaker gaan dan naar de slager 😱. Daarom ook vaak 2 stukken vlees.
Haha, zo erg is het hier gelukkig niet 😉 maar ze vond dit echt fantastisch 👌🏻 Zelfs het vet wat er tussen zat vond ze lekker, terwijl dat normaal in de kliko verdwijnt😜
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.090
Mooi stoer stukje vlees. Blijft er altijd goed uit zien op de Q. En je cuisine is ook prima, water loopt me in de mond.
 
Bovenaan Onderaan