- Berichten
- 76
Vandaag eens de caveman style geprobeerd met een Tomahawk.
Op tijd eruit gehaald.
Grof zeezout erover.
BBQ op 220 graden gebracht en het vlees erop.
Volgens iedere website moet het 2x 3 ? 4 minuten en dan is het klaar. Deze tomahawk heb ik wel 4x om moeten draaien voordat ik bij kern van 48 graden zat.
Maar geduld loont...
Voordeel van de caveman style is dat je geen rooster hoef schoon te maken.
Biergondi?r of Bourgonbierder achter de Bastard.
Op tijd eruit gehaald.

Grof zeezout erover.

BBQ op 220 graden gebracht en het vlees erop.

Volgens iedere website moet het 2x 3 ? 4 minuten en dan is het klaar. Deze tomahawk heb ik wel 4x om moeten draaien voordat ik bij kern van 48 graden zat.

Maar geduld loont...

Voordeel van de caveman style is dat je geen rooster hoef schoon te maken.

Biergondi?r of Bourgonbierder achter de Bastard.