Hier en daar zag ik al van die mooie kippetjes langs komen, dat wil ik ook!!
Gister een kip gekocht en vandaag lekker in de rub gezet, en een biertje erbij natuurlijk.
Vervolgens de Q aangezet en het kippetje zo een 5 kwartier op 170-180 graden.
Toen de kerntemperatuur juist was, en de aardappelen ook(niet van de Q). Hebben we het lekker opgegeten.
Aan de foto's te zien viel het goed in de smaak. De filet had een prettige biersmaak, het was ook wel een redelijk aanwezig biertje. De rest van de kip merkte je er niets van.
Een lekker kippetje, misschien de volgende keer de temperatuur van de kettle nog iets hoger doen.
Ooja, Tussendoor nog wat speklapjes gemaakt in de skillet, geen foto's van dus is niet gebeurd. Maar dat werkt ook als een trein zeg.
Verstuurd vanaf mijn EVA-L09 met Tapatalk
Gister een kip gekocht en vandaag lekker in de rub gezet, en een biertje erbij natuurlijk.

Vervolgens de Q aangezet en het kippetje zo een 5 kwartier op 170-180 graden.


Toen de kerntemperatuur juist was, en de aardappelen ook(niet van de Q). Hebben we het lekker opgegeten.

Aan de foto's te zien viel het goed in de smaak. De filet had een prettige biersmaak, het was ook wel een redelijk aanwezig biertje. De rest van de kip merkte je er niets van.


Een lekker kippetje, misschien de volgende keer de temperatuur van de kettle nog iets hoger doen.
Ooja, Tussendoor nog wat speklapjes gemaakt in de skillet, geen foto's van dus is niet gebeurd. Maar dat werkt ook als een trein zeg.

Verstuurd vanaf mijn EVA-L09 met Tapatalk