Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Reob84 zei:Kwam ik toevallig tegen op bva auctions, maar geen idee wat voor merk dit is hoor, dan zit je wel met een mega kamado haha..
Just for info, mischien zijn er geintresseerden.
1 stuk keramische barbecue grill
https://www.bva-auctions.com/auction/lot/38985/12351187 https://www.bva-auctions.com/auction/lot/38985/12351187
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Spareribs : er kunnen twee strengen op als je die door de helft doet en dan de 4 helften in een ribrack zet (Ik gebruik het ikea pannenrekje)Reob84 zei:KamadoJor zei:Ik heb een Kamadoe Joe Junior. Ik heb destijds voor de Jr gekozen i.t.t. een Classic omdat ik eerst wilde kijken of een Kamado wel leuk vond en daarna eventueel een grotere kopen.
Ik kan op de Junior heel veel klaarmaken, maar het grote gemis is toch echt ruimte op het rooster. Er kan veel op, maar als je meerdere dingen tegelijk wilt klaarmaken zoals vlees en aardappels en groenten, dan kom je er al snel achter dat je ruimte tekort komt. Ik vind het best stressen om verschillende dingen ongeveer tegelijk klaar te hebben ?n zelf ook nog kunnen eten. En dan zijn wij een gezin van twee volwassenen en ons 8-jarige zoontje.
Mijn advies: spaar door voor een Kamado Joe Classic II.
Hey
Ja ik snap wel wat je bedoelt, heb de Jr in het echt even bekeken vandaag, maar voor mij denk ik wel genoeg ruimte is. Mijn vrouw is een kook gek, en ik zal zelf er alleen vlees op bereiden. Ik denk toch met een ribsrack er een paar spareribs erop te kunnen bereiden. En pulledpork, hele kippen etc.
Alleen ik vraag me af, want ik had dat her en der gelezen. Krijg je de joe jr goed hoog op temperatuur? Of heb je daar geen last van gehad?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
KamadoJor zei:Spareribs : er kunnen twee strengen op als je die door de helft doet en dan de 4 helften in een ribrack zet (Ik gebruik het ikea pannenrekje)Reob84 zei:KamadoJor zei:Ik heb een Kamadoe Joe Junior. Ik heb destijds voor de Jr gekozen i.t.t. een Classic omdat ik eerst wilde kijken of een Kamado wel leuk vond en daarna eventueel een grotere kopen.
Ik kan op de Junior heel veel klaarmaken, maar het grote gemis is toch echt ruimte op het rooster. Er kan veel op, maar als je meerdere dingen tegelijk wilt klaarmaken zoals vlees en aardappels en groenten, dan kom je er al snel achter dat je ruimte tekort komt. Ik vind het best stressen om verschillende dingen ongeveer tegelijk klaar te hebben ?n zelf ook nog kunnen eten. En dan zijn wij een gezin van twee volwassenen en ons 8-jarige zoontje.
Mijn advies: spaar door voor een Kamado Joe Classic II.
Hey
Ja ik snap wel wat je bedoelt, heb de Jr in het echt even bekeken vandaag, maar voor mij denk ik wel genoeg ruimte is. Mijn vrouw is een kook gek, en ik zal zelf er alleen vlees op bereiden. Ik denk toch met een ribsrack er een paar spareribs erop te kunnen bereiden. En pulledpork, hele kippen etc.
Alleen ik vraag me af, want ik had dat her en der gelezen. Krijg je de joe jr goed hoog op temperatuur? Of heb je daar geen last van gehad?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Pulled Pork 3Kg : check
Hele kip : nooit geprobeerd.
Vergis je niet in de grootte van het rooster. Ja, het is relatief groot, maar je hebt namelijk niet het hele rooster tot je beschikking als je indirect gaat. het vlees dat op de buitenste 2-3 cm ligt verbrandt hoogstwaarschijnlijk omdat daar de warmte omhoog komt.
Reob84 zei:De margrietschijf en de hele dop boven op is van staal ipv gietijzer.
Is dit evt te vervangen voor een gietijzeren model? Of kan staal net zo goed als gietijzer?