Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Een bijzondere documentaire op Netflix is : Todo sobre el asado. Centraal staat de BBQ in Argentinië en hoe dit verweven is in de cultuur. Af en toe een beetje raar en zelfs ongemakkelijk, maar een mooi kijkje in de keukens(s). Nu gebruiken ze daar bijna altijd een v grill (zie afbeelding). Is er iemand met ervaring met zo'n soort rooster en zijn deze te bestellen voor een kamado? Ik kwam met googlen niet heel erg ver..
V grill grates moeten flare ups door druipen voorkomen , let op dat deze grills altijd een "afvoergootje" nodig hebben want het druipvet en vocht in de V moet ergens naar toe worden afgevoerd
It’s time to make your world class burger. The 80/20 Beef has been prepped and formed. Your parrilla grill is hot. The grilling starts out great, the smells and sizzle indicate you got the start you’re looking for. But it doesn’t take long to put you back into a familiar panicked battle; How to keep
V grill grates moeten flare ups door druipen voorkomen , let op dat deze grills altijd een "afvoergootje" nodig hebben want het druipvet en vocht in de V moet ergens naar toe worden afgevoerd
It’s time to make your world class burger. The 80/20 Beef has been prepped and formed. Your parrilla grill is hot. The grilling starts out great, the smells and sizzle indicate you got the start you’re looking for. But it doesn’t take long to put you back into a familiar panicked battle; How to keep
Precies dit. Ik heb een vrouwlief die van gebakken speklappen houdt en dat is zo'n gerommel als dat vet naar beneden druipt. Ook al heb ik een lekbak, het rookt en walmt nog steeds als de ziekte..
speklappen moet je ook niet op de old school methode doen, maar op de new school methode.
Eerst indirect garen, dan druipt er al een hoop vet in de lekschaal/bak en daarna even afgrillen.
je zult zien dat je nog maar weinig indianen berichten verzendt (rookpluimen)
Edit:
Nu begrijp ik het beter, ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik een Primo heb, indirect onder het rooster zit helemaal niks alleen een lekbak, maar daaronder geen platesetter en kolen, vandaar
Als je een ronde Kamado hebt wordt de platesetter natuurlijk ook nog loeiheet en de druipbak die daarop staat ook.
Enige oplossing die ik zie is een druipbak met wat water te vullen. en dan de bovenstaande bereiding.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.