- Berichten
- 4.056
Gisteren had ik wat items voorbereid om de todo list weer eens in te korten (wat overigens een Tantaluskwelling is)
tegen 18:00 kregen we visite dus ik moest ff improviseren om voor iedereen voldoende op tafel te zetten. Gelukkig heb ik tegenwoordig overal een aardige voorraad van dus dit is tegenwoordig geen probleem meer.
Begonnen met een rolbrood deze doet het altijd goed, ik gebruik geen vast recept maar goochel met de spullen welke ik heb liggen.
Dit was dus wat later op de avond en voordat ik de camera erbij had was er al een stuk verdwenen ???
Hierna verder met de todo list, ik had van iemand een recept voor champignons gekregen, deze keer knoflook peterselie en cognac. Lekker maar vind mijn bacon versie toch beter.
Misschien iets voor de vegetariers onder..... euh ......ons :
(zijn die hier ?)
Hierna de BBQ pitboys beef in beer kebabs geprobeerd:
Hier druipen ze nog na van de marinade, wat me opviel was dat de beef struktuur erg zacht aanvoelde
Hier net van de Q en eerlijk is eerlijk ze waren erg lekker, met een mooie biersmaak op de achtergrond
Om de visite stil te houden had ik nog snel wat Nosmo kebabs gemaakt en hoewel met rundergehakt zijn ze erg smaakvol.
Als afronding nog een walnut sticky pie gemaakt, maar het weer gooide roet in het eten. Door een flinke sneeuwbui zakte de temperatuur van de Q flink in. (inkoppertje voor de Keramiek jongens) deze bleef hangen rond de 140 graden. De pie wat langer laten liggen maar deze was niet meer te redden.
De visite had hier een totaal andere mening over, want de overgebleven pie is in een doggy bag verdwenen
al met al weer wat dingen kunnen wegstrepen maar sommige komen zeker terug
Groeten,
Mike
tegen 18:00 kregen we visite dus ik moest ff improviseren om voor iedereen voldoende op tafel te zetten. Gelukkig heb ik tegenwoordig overal een aardige voorraad van dus dit is tegenwoordig geen probleem meer.
Begonnen met een rolbrood deze doet het altijd goed, ik gebruik geen vast recept maar goochel met de spullen welke ik heb liggen.
Dit was dus wat later op de avond en voordat ik de camera erbij had was er al een stuk verdwenen ???

Hierna verder met de todo list, ik had van iemand een recept voor champignons gekregen, deze keer knoflook peterselie en cognac. Lekker maar vind mijn bacon versie toch beter.
Misschien iets voor de vegetariers onder..... euh ......ons :



Hierna de BBQ pitboys beef in beer kebabs geprobeerd:

Hier druipen ze nog na van de marinade, wat me opviel was dat de beef struktuur erg zacht aanvoelde
Hier net van de Q en eerlijk is eerlijk ze waren erg lekker, met een mooie biersmaak op de achtergrond

Om de visite stil te houden had ik nog snel wat Nosmo kebabs gemaakt en hoewel met rundergehakt zijn ze erg smaakvol.

Als afronding nog een walnut sticky pie gemaakt, maar het weer gooide roet in het eten. Door een flinke sneeuwbui zakte de temperatuur van de Q flink in. (inkoppertje voor de Keramiek jongens) deze bleef hangen rond de 140 graden. De pie wat langer laten liggen maar deze was niet meer te redden.

De visite had hier een totaal andere mening over, want de overgebleven pie is in een doggy bag verdwenen

al met al weer wat dingen kunnen wegstrepen maar sommige komen zeker terug
Groeten,
Mike