boretticarbone
Kooltjesharker
- Berichten
- 103
Afgelopen week maar weer lekker relaxt kippenkluifjes met gepofte aardappel gemaakt.
De kip heb ik in een simpele rub van paprika-, kerrie-, korianderpoeder, peper zout en bruine suiker gezet.
En de aardappel kreeg een klontje roomboter zout peper en provencaalsekruiden.
Ik heb eerst mijn houtskool aangemaakt, maar wat een rotspul was dat zeg, ga denk toch maar eens kokosbriketten bestellen, kijken of dat wat is.
Vervolgens nog wat gewone briketten erop en mijn rookdoosje met jack danielssnippers (ik hou van die geur en smaak,geweldig)
Kip en aardappels erop en de klep dicht.
Had ik mooi even tijd voor een boekje.
Het eindresultaat na 3uurtjes wachten was weer heerlijk allen de kruiden proefde ik niet terug in de aardappel
De kip heb ik in een simpele rub van paprika-, kerrie-, korianderpoeder, peper zout en bruine suiker gezet.
En de aardappel kreeg een klontje roomboter zout peper en provencaalsekruiden.
Ik heb eerst mijn houtskool aangemaakt, maar wat een rotspul was dat zeg, ga denk toch maar eens kokosbriketten bestellen, kijken of dat wat is.

Vervolgens nog wat gewone briketten erop en mijn rookdoosje met jack danielssnippers (ik hou van die geur en smaak,geweldig)
Kip en aardappels erop en de klep dicht.

Had ik mooi even tijd voor een boekje.

Het eindresultaat na 3uurtjes wachten was weer heerlijk allen de kruiden proefde ik niet terug in de aardappel
