BasBQ
Beef en Steak

Toch maar weer een PP

 
 

bruijnmeister

Vuurmaker
Berichten
60
Vanochtend toch maar weer eens de stoute schoenen aangetrokken en een procureur van 2kg in de eigen gemaakte rub gezet.
Om 17.30 uur de UDS lekker opgestookt tot 120 graden en zijn we van start gegaan.
Ik vermoed dat het een 16-18 uurs sessie gaat worden en hoop zondag rond het middaguur PP te kunnen eten.
I'll keep you posted!

Procureur_in_de_rub.jpg


2012-11-18041018-1.jpg


2012-11-18123333-1.jpg


2012-11-18130514.jpg


2012-11-18175715.jpg


Zoals je ziet het resultaat was voor mij fantastisch!
 
Zo die is snel klaar :) Altijd lekker een broodje PP.
 
Die zeker sneller gegaan dan gedacht, het is nu pas dinsdag en jij dacht nog wel dattie er tot zondag op zou liggen ???

Anyway, lekker zo'n broodje!
 
lekker broodje hoor, van het weekend ook maar weer eens maken
 
Lekker, schijnbaar was het PP week afgelopen week alleen bij mijzelf is het "niet gebeurt"  :p
 
Terug
Bovenaan Onderaan