BasBQ
Beef en Steak

Toch maar even voorstellen

MaBa1988

Tondelzoeker
Berichten
4
Hallo mijn naam is Mark.

ik heb jaren lang een gas BBQ gehad. Zelf buitenkeuken eromheen getimmerd en volledig in de opties.
sinds vorig jaar vader dus werken in het weekend mag/kan niet meer dus nu veel tijd om te bbqe.
ik maak vooral grote stukken vlees zowel low&slow als high&fast. Ik ben niet van allemaal kleine stukjes vlees

na enkele maanden en al die recepten op houtskool ben ik toch gezwicht voor een Kamagon Joe Classic 2. Vond deze eerst te duur omdat mijn gas BBQ het prima doet en alles erop en eraan zit maar ja toch Kamado gekocht.
Wat een ding heb er echt geen seconde spijt van.

Verder vind ik het leuk om op dit forum al jullie recepten en gerechten te lezen en dit zo goed mogelijk na te maken.

groetjes Mark
 
Welkom bij het genootschap

Ik kom ook nog wel eens ruimte te kort 😱😉
 
Ik ben benieuwd wat je posten gaat! En het fijne van een KJ is natuurlijk dat je je L&S-gerechten er voor het werk oplegt en na het werk af haalt. Zo kun je toch de Q in het weekend gebruiken 🙃
 
Terug
Bovenaan Onderaan