Hallo mijn naam is Mark.
ik heb jaren lang een gas BBQ gehad. Zelf buitenkeuken eromheen getimmerd en volledig in de opties.
sinds vorig jaar vader dus werken in het weekend mag/kan niet meer dus nu veel tijd om te bbqe.
ik maak vooral grote stukken vlees zowel low&slow als high&fast. Ik ben niet van allemaal kleine stukjes vlees
na enkele maanden en al die recepten op houtskool ben ik toch gezwicht voor een Kamagon Joe Classic 2. Vond deze eerst te duur omdat mijn gas BBQ het prima doet en alles erop en eraan zit maar ja toch Kamado gekocht.
Wat een ding heb er echt geen seconde spijt van.
Verder vind ik het leuk om op dit forum al jullie recepten en gerechten te lezen en dit zo goed mogelijk na te maken.
groetjes Mark
ik heb jaren lang een gas BBQ gehad. Zelf buitenkeuken eromheen getimmerd en volledig in de opties.
sinds vorig jaar vader dus werken in het weekend mag/kan niet meer dus nu veel tijd om te bbqe.
ik maak vooral grote stukken vlees zowel low&slow als high&fast. Ik ben niet van allemaal kleine stukjes vlees
na enkele maanden en al die recepten op houtskool ben ik toch gezwicht voor een Kamagon Joe Classic 2. Vond deze eerst te duur omdat mijn gas BBQ het prima doet en alles erop en eraan zit maar ja toch Kamado gekocht.
Wat een ding heb er echt geen seconde spijt van.
Verder vind ik het leuk om op dit forum al jullie recepten en gerechten te lezen en dit zo goed mogelijk na te maken.
groetjes Mark