- Berichten
- 45
Wie kan mij zeggen wat de beste manier is om direkt te bbq'en op de BGE, ik krijg het nog niet goed voor elkaar.
Ik steek met 3 of 4 aanmaakblokjes de kolen aan , dit gaat altijd wel goed , het probleem is dat de BGE niet op alle plekken even goed de kolen brand, namelijk aan de achterkant brand het altijd harder.
Ik wil morgen sateh maken en ben bang dat het veel te hard gaat en dat het niet overal goed brand zodat de stokjes onregelmatig gaar zullen zijn..
Dus wie heeft er tips voor het aansteken en de temperatuur goedige houden zodat het niet te heet wordt...
Oja, het ei moet denk ik gewoon gesloten blijven tijdens direkt bbq'en toch...
Tjonge jonge wat een beginners vragen zeg
Ik steek met 3 of 4 aanmaakblokjes de kolen aan , dit gaat altijd wel goed , het probleem is dat de BGE niet op alle plekken even goed de kolen brand, namelijk aan de achterkant brand het altijd harder.
Ik wil morgen sateh maken en ben bang dat het veel te hard gaat en dat het niet overal goed brand zodat de stokjes onregelmatig gaar zullen zijn..
Dus wie heeft er tips voor het aansteken en de temperatuur goedige houden zodat het niet te heet wordt...
Oja, het ei moet denk ik gewoon gesloten blijven tijdens direkt bbq'en toch...
Tjonge jonge wat een beginners vragen zeg