Duikertje88
Tondelzoeker
- Berichten
- 4
Goedenavond allen,
Binnenkort geef ik een tuinfeestje. Uiteraard wil ik dan mijn gasten op hapjes van de bbq trakteren.
Ik heb beschikking over een Basterd Large en een Weber Master Touch 57 cm.
Ik heb nu het volgende bedacht:
Moinkballs
Piggs in blanket (voor de kids)
Mini hamburgers
Mini sat?
Flammkuche
En in de diepvries ligt nog pulled pork die ik in een mini pita wil serveren.
Ik heb laatst een keer in een restaurant buikspek gegeten wat heel erg lekker was. Is dit ook bijv. van te voren te maken en op te warmen of wordt het er dan niet lekkerder op?
Hebben jullie nog idee?n? Eventueel gerechten die van te voren te maken zijn en op de dag zelf op te warmen?
Alvast bedankt voor jullie tips!!
Binnenkort geef ik een tuinfeestje. Uiteraard wil ik dan mijn gasten op hapjes van de bbq trakteren.
Ik heb beschikking over een Basterd Large en een Weber Master Touch 57 cm.
Ik heb nu het volgende bedacht:
Moinkballs
Piggs in blanket (voor de kids)
Mini hamburgers
Mini sat?
Flammkuche
En in de diepvries ligt nog pulled pork die ik in een mini pita wil serveren.
Ik heb laatst een keer in een restaurant buikspek gegeten wat heel erg lekker was. Is dit ook bijv. van te voren te maken en op te warmen of wordt het er dan niet lekkerder op?
Hebben jullie nog idee?n? Eventueel gerechten die van te voren te maken zijn en op de dag zelf op te warmen?
Alvast bedankt voor jullie tips!!