- Berichten
- 214
Beste BBQ-vrienden!
Een vraagje: ik zou vandaag lekkere spareribs klaarmaken volgens de 321-methode voor de verjaardag van mijn schoonvader. Gisteravond de ribben al voorbereid en in de rub gezet. Alleen wat bleek.... mijn zoontje had vannacht koorts en is flink verkouden geworden. Dus nu testen en wachten op de uitslag. Deze zal hoogstwaarschijnlijk negatief zijn en dan komen mijn schoonouders morgen voor de spareribs. Wat kan ik nu het beste doen? De spareribs al helemaal klaarmaken en morgen alleen nog opwarmen? En wat is dan de beste manier. Of alleen de eerste twee fases uitvoeren en het aflakken en grillen pas morgen doen? Morgen moet ik overdag gewoon werken dus is er geen tijd om alle fases morgen uit te voeren. Alvast bedankt voor het meedenken!!!
Een vraagje: ik zou vandaag lekkere spareribs klaarmaken volgens de 321-methode voor de verjaardag van mijn schoonvader. Gisteravond de ribben al voorbereid en in de rub gezet. Alleen wat bleek.... mijn zoontje had vannacht koorts en is flink verkouden geworden. Dus nu testen en wachten op de uitslag. Deze zal hoogstwaarschijnlijk negatief zijn en dan komen mijn schoonouders morgen voor de spareribs. Wat kan ik nu het beste doen? De spareribs al helemaal klaarmaken en morgen alleen nog opwarmen? En wat is dan de beste manier. Of alleen de eerste twee fases uitvoeren en het aflakken en grillen pas morgen doen? Morgen moet ik overdag gewoon werken dus is er geen tijd om alle fases morgen uit te voeren. Alvast bedankt voor het meedenken!!!