- Berichten
- 132
Beste mede grillers,
Komend weekend komen er 1 gasten (totaal 13) en wil iets bijzonders op tafel zetten: een pulled pork.
Dit ga ik doen op de 47cm
Bij de slager is een schouder van 3KG besteld en ben van plan om deze kruiden te gebruiken:
Maar na wat lezen ben ik toch behoorlijk bang voor de totale BBQ tijd.
Ik was van plan deze richtlijnen te volgen: http://bbq-helden.nl/pulled-pork-barbecue/
Hierin staat voor 3KG een tijd van 5-6 uur excl rusttijd.
Is dit re?el? Voor de "zone" wil ik hem ook gaan verpakken in alu folie om hem van 70 naar 88 te krijgen.
Alle tips zijn welkom.
Mocht het zover zijn, dan zal ik zeker een nieuw topic openen met foto's
Komend weekend komen er 1 gasten (totaal 13) en wil iets bijzonders op tafel zetten: een pulled pork.
Dit ga ik doen op de 47cm
Bij de slager is een schouder van 3KG besteld en ben van plan om deze kruiden te gebruiken:

Maar na wat lezen ben ik toch behoorlijk bang voor de totale BBQ tijd.
Ik was van plan deze richtlijnen te volgen: http://bbq-helden.nl/pulled-pork-barbecue/
Hierin staat voor 3KG een tijd van 5-6 uur excl rusttijd.
Is dit re?el? Voor de "zone" wil ik hem ook gaan verpakken in alu folie om hem van 70 naar 88 te krijgen.
Alle tips zijn welkom.
Mocht het zover zijn, dan zal ik zeker een nieuw topic openen met foto's