Onlangs voor het eerst wat besteld bij Inamood en uiteraard zaten daar Iberico Spareribs bij. Ik kreeg mooie strengen van 700-900gr thuisgestuurd en het was even wachten op een goed moment qua tijd. Die tijd was vandaag. Kids naar school, vrouw naar kantoor en zelf een thuiswerkdag. Prima reden om de KJ aan te slingeren om die Iberico Sparerib eens klaar te maken voor het avondeten. Na het ontvliezen heb ik de Sparerib ingesmeerd met mosterd en voorzien van een dun laagje Noskos The Sparerib. Dit is toch wel mijn favoriet! Ik heb dit keer niet gekozen voor een traditionele 3-2-1, maar voor een 2,5-2. De spareribs zijn niet dikbevleesd en ik houd persoonlijk wel van fall of the bone. De KJ stond stabiel op 112C.
Na 2,5 uur mocht hij eraf om in de folie te gaan met wat agave siroop, bruine basterdsuiker en boter
Na 2 uur ingepakt op de KJ (125C) te hebben vertoefd was dit het eindresultaat:
Hij was voor mij absoluut perfect! Nog nooit zo’n lekkere sparerib op!
Na 2,5 uur mocht hij eraf om in de folie te gaan met wat agave siroop, bruine basterdsuiker en boter
Na 2 uur ingepakt op de KJ (125C) te hebben vertoefd was dit het eindresultaat:
Hij was voor mij absoluut perfect! Nog nooit zo’n lekkere sparerib op!