Hi allemaal.
Ik zit deze week thuis in quarantaine ivm dat mijn vriendin nauw contact heeft gehad met iemand die positief getest is, dus ik dacht: dan maar het beste ervan maken.
Gisteravond 2 spareribs uit de vriezer gehaald, en deze in mijn middagpauze ontvliesd, voorzien van een laagje gochujang als binder en een beetje pit, en vervolgens in de rub gezet (mix van leftover Noskok the pulled pork en mijn eigen basisrub mengsel)
Vervolgens mochten ze de Q op die dmv de snake methode op temperatuur gebracht was (tussen 110-120), met daarbij een blokje kersenhout en een klein blokje hickory.
Na circa 3 uurtjes ingepakt met boter, bruine suiker en agavesiroop
Na het inpakken even een halfuurtje-drie kwartier terug op de Q, waarna ik hem heb ingesmeerd met wat saus: een combinatie van Sweet baby rays Hickory & brown sugar met frank’s hot buffalo sauce, agavesiroop en ketjap manis. Na circa 20 min eraf gehaald.
Het eindresultaat mocht er wat mij betreft wezen!
Ik zit deze week thuis in quarantaine ivm dat mijn vriendin nauw contact heeft gehad met iemand die positief getest is, dus ik dacht: dan maar het beste ervan maken.
Gisteravond 2 spareribs uit de vriezer gehaald, en deze in mijn middagpauze ontvliesd, voorzien van een laagje gochujang als binder en een beetje pit, en vervolgens in de rub gezet (mix van leftover Noskok the pulled pork en mijn eigen basisrub mengsel)
Vervolgens mochten ze de Q op die dmv de snake methode op temperatuur gebracht was (tussen 110-120), met daarbij een blokje kersenhout en een klein blokje hickory.
Na circa 3 uurtjes ingepakt met boter, bruine suiker en agavesiroop
Na het inpakken even een halfuurtje-drie kwartier terug op de Q, waarna ik hem heb ingesmeerd met wat saus: een combinatie van Sweet baby rays Hickory & brown sugar met frank’s hot buffalo sauce, agavesiroop en ketjap manis. Na circa 20 min eraf gehaald.
Het eindresultaat mocht er wat mij betreft wezen!