- Berichten
- 144
Na de BCC, gerookte kip, rookworst en MOINK balls denk ik dat de smoker werkt, dus nu is het tijd voor een echte uitdaging: pulled pork. Aangezien deze ook bovenaan op het verlanglijstje van Frau Brinkmeister staat, gaan we maar aan de slag:
De slager heeft me voorzien van een varkensschouder van bijna 5 kilo. Als ik alles meenam, was de prijs vrij gunstig dus de helft ligt nu in de vriezer. Ergste stukken vet eraf gesneden, en injecteren maar:
Smerig werk, het spuit er aan alle kanten uit. Nou ja, het zal ergens goed voor zijn. Rub erop:
En inpakken maar. Tot morgen, varkentje!

De slager heeft me voorzien van een varkensschouder van bijna 5 kilo. Als ik alles meenam, was de prijs vrij gunstig dus de helft ligt nu in de vriezer. Ergste stukken vet eraf gesneden, en injecteren maar:

Smerig werk, het spuit er aan alle kanten uit. Nou ja, het zal ergens goed voor zijn. Rub erop:

En inpakken maar. Tot morgen, varkentje!
