- Berichten
- 177
Binnenkort hebben wij een bbq voor ongeveer 10-12p. De gastheer wil een uitgebreide bbq doen van de plaatselijke slager, zegmaar een 'pakketje 4' ;-)
Natuurlijk vinden mijn Ronald en ik dat dat anders moet.
Is het in theorie mogelijk om een picanha reverse sear tot 42graden te laten garen en dan 1 voor 1 af-flamen?
Stel je hebt er op de avond zelf dan 3 gedaan, kun je dan eventueel de laatste (als die overblijft, in theorie) nog tot de volgende dag laten liggen en dan nog af-flamen?! Of kan ik beter op safe spelen en een voprgerechtje doen en dan gokken dat 3 picanha's genoeg is? Van de 10p zijn er zeker 6 grote eters namelijk...
Alvast bedankt ;-)
Natuurlijk vinden mijn Ronald en ik dat dat anders moet.
Is het in theorie mogelijk om een picanha reverse sear tot 42graden te laten garen en dan 1 voor 1 af-flamen?
Stel je hebt er op de avond zelf dan 3 gedaan, kun je dan eventueel de laatste (als die overblijft, in theorie) nog tot de volgende dag laten liggen en dan nog af-flamen?! Of kan ik beter op safe spelen en een voprgerechtje doen en dan gokken dat 3 picanha's genoeg is? Van de 10p zijn er zeker 6 grote eters namelijk...
Alvast bedankt ;-)