- Berichten
- 37
Ter afsluiting van mijn vakantie weer eens een mooi stuk vlees besteld. Gister opgehaald en om de voorbereiding nog beter te maken ook de buren maar even ingelicht.

Recept uit smokey goodness 1. Gewoon Vlees en Pepper en zout.
BBQ voorbereid op indirect. Met een paar stukjes rookhout van wijnvaten.

Stukje vlees vannacht even uit de koelkast gelegd om niet zo koud te starten.
Ik schrik eigelijk gelijk van de temperatuur deze loop erg hard op. Dus bbq meteen bijna dicht gezet.

Gelukkig temperatuur snel onder controle. En vlees temperatuur stijgt ook niet al te snel meer.
Wel even opzoek naar een andere thermometer met 2 probs. Vlees ziet er goed uit.
Verder te vreden voor nu.

het plateau, is bereikt bbq nog stabiel. Ga hem niet inpakken het vlees was vet genoeg en ik heb de tijd.

Vrouw werd ongeduldig en ik ook hongerig door deze lekkere geuren. Toch maar ingepakt met bakpapier volgens het recept.

Vlees was top van structuur botermals en erg vol van smaak. Rub vonden we wat te sterk. Al stond in het recept dat de peper af zou nemen in sterkte.




Recept uit smokey goodness 1. Gewoon Vlees en Pepper en zout.
BBQ voorbereid op indirect. Met een paar stukjes rookhout van wijnvaten.





Stukje vlees vannacht even uit de koelkast gelegd om niet zo koud te starten.
Ik schrik eigelijk gelijk van de temperatuur deze loop erg hard op. Dus bbq meteen bijna dicht gezet.


Gelukkig temperatuur snel onder controle. En vlees temperatuur stijgt ook niet al te snel meer.
Wel even opzoek naar een andere thermometer met 2 probs. Vlees ziet er goed uit.
Verder te vreden voor nu.

het plateau, is bereikt bbq nog stabiel. Ga hem niet inpakken het vlees was vet genoeg en ik heb de tijd.


Vrouw werd ongeduldig en ik ook hongerig door deze lekkere geuren. Toch maar ingepakt met bakpapier volgens het recept.



Vlees was top van structuur botermals en erg vol van smaak. Rub vonden we wat te sterk. Al stond in het recept dat de peper af zou nemen in sterkte.