- Berichten
- 158
Zin in een relatief snelle hap: hotdogs met een spicy groententwist en een vleugje Texel. De BGE opgestookt tot 170 °C en daar de puntpaprika en twee chilipepers opgelegd, terwijl de uitjes in hun eigen bakje goudbruin mochten worden. Wanneer de puntpaprika's en de pepertjes een korstje kregen, deze klein gesneden en het geheel in een aluminiumbak gelegd op de BGE. Het Texels bier erbij en verder op smaak gebracht met wat kruiden en enkele druppels van het ons wel bekende bruine goedje van Lea & Perrins. Dit alles mocht nog lekker 45 minuten pruttelen. De worsten (incl. vegetarische variant voor mijn wederhelft) zo tegen het eind afgegrild. De laatste vijf minuutjes de hotdogbroodjes besprenkeld met olijfolie en afgebakken in de oven op 180 °C. Dan komt het moment om de broodjes te vullen en af te toppen met saus.
Zoals wij in Brabant zeggen: Dá's goêjen handel!
Zoals wij in Brabant zeggen: Dá's goêjen handel!