- Berichten
- 24
Goedemorgen BBQ-junkies,
Van de week vroeg ik me af wat nu het beste resultaat geeft: shortribs inpakken in butcher paper of aluminiumfolie. Reacties hierop probeerde mij over te halen om zelf de test te doen. Gisteravond hem ik de shortribs in de rub gezet.
Vanochtend toch besloten zelf de test uit te voeren en het mes erin te zetten.
En daar gaan we dan op een zonnige zondagmorgen om 09:00 uur: Let's go - low & slow. Toen hij op temperatuur 110 graden was, heb ik er een blokje hickory bij gegooid.
Nu is het afwachten en rook snuiven.
Van de week vroeg ik me af wat nu het beste resultaat geeft: shortribs inpakken in butcher paper of aluminiumfolie. Reacties hierop probeerde mij over te halen om zelf de test te doen. Gisteravond hem ik de shortribs in de rub gezet.
Vanochtend toch besloten zelf de test uit te voeren en het mes erin te zetten.
En daar gaan we dan op een zonnige zondagmorgen om 09:00 uur: Let's go - low & slow. Toen hij op temperatuur 110 graden was, heb ik er een blokje hickory bij gegooid.
Nu is het afwachten en rook snuiven.